Terms and conditions for Hokahey Blues Store

Verkkokaupan toimitusehdot ja Rekisteriseloste(päivitetty 24.5.2018) Voimassa 01.11.2015 alkaen Yleistä verkkokaupasta Verkkokaupan tuotteita myy Hokahey Music Productions y-tunnus 2356678-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Tilaaminen Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.hokahey.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausvahvistus Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: • viitenumeron • pankkitilinumeromme • laskun loppusumman Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön. Maksutavat Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, sekä maksukortit Visa, Mastercard, Diners Club, Discover, JCB. Maksaminen tapahtuu Holvi Payment Services ltd:n kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Holvi Payment Services ltd:n näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Holvi Payment Services ltd:n maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Holvi Payment Services ltd:n, y-tunnus: 2193756-4 Tehtaankatu 27-29 A, 00150 Helsinki, Finland. Puhelin: 0207 181830 www.holvi.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Holvi Payment Services ltd:n (2193756-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Ennakkomaksu Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI59 1191 3000 1117 90 Hokahey Music Productions, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Ulkomaantilaukset IBAN: FI5911913000 111790 BIC/SWIFT: NDEAFIHH Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta. Toimitusaika Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Hokahey Mjusic Productions etusivun "Ajankohtaista"-osassa. Toimitustapa ja toimituskulut Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/ Vaihto- ja palautusehdot Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi • pankkitilinumerosi • sekä kopio Hokahey Muisc Productions tilausvahvistuksesta Palautusosoite: Hokahey Music Productions Kaisankuja 2 62200 Kauhava Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@hokahey.fi tai postitse: Hokahey Music Productions Kaisankuja 2 62200 Kauhava Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Muuta Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hokahey Music Productions käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Hokahey Music Productions sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

REKISTERI – JA TIETOTURVASELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. REKISTERINPITÄJÄ Hokahey Music Productions (Y-tunnus: 2356678-7) 
 Kaisankuja 2, 62200 Kauhava REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ info@hokahey.fi REKISTERIN NIMI Hokahey Music Productions asiakasrekisteri REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE Henkilö on ilmoittautunut tai osallistunut musiikkitunneille, valmennukseen webinaariin tai workshoppiin, kommentoinut blogiartikkelia, rekisteröitynyt asiakkaaksi, tilannut uutiskirjeen tai ostanut Hokahey Music Productions Holvi-verkkokaupasta tavaraa tai palveluita. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS Rekisterin käyttötarkoitus on Hokahey Music Productions asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, toiminnan kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Hokahey Music Productions omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Hokahey Music Productions saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Hokahey Music Productions asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta. Hokahey Music Productionsilla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja Hokahey Music Productions lähettämiin kirjeisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen edellä mainitulla tavalla ilmoittamalla siitä Hokahey Music Productions asiakaspalveluun, sähköpostitse rekisterinhoitajalle. REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tietoja käsitellyistä tilauksista, ostetuista tuotteista ja palveluista. Tilausten Postin seurantatiedot TIETOJEN LUOVUTUS Asiakastietoja ei luovuteta Hokahey Music Productions ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan siirtää Euroopan Unionin ulkopuolelle, mikäli se on Hokahey Music Productions rekisterin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä. Rekisteristä poistamista tulee pyytää kirjallisesti sähköpostilla. REKISTERIN SUOJAUS Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Hokahey Music Productions myöntämiä käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee asiakkuussuhteen tyypistä riippuen Hokahey Music Productions salasanasuojatulla palvelimella, GetResponse sähköpostityökalun suojatussa rekisterissä sekä varmuuskopioina ulkoisella pääsykoodilla suojatuilla laitteilla, salasanasuojattuna tiedostona. Hokahey Music Productions huolehtii tietoturvasta mm. päivittämällä salasanat säännöllisesti ja käyttämällä aina mahdollisuuksien mukaan kaksivaiheista autentikointia. Holvi-sivustolla on ssl-sertifikaatti ja yrityksellä on asianmukaiset virustorjuntaohjelmistot päätelaitteillaan.

Merchant info

Hokahey Blues Store

info@hokahey.fi
Business ID: 2356678-7
VAT ID: FI23566787