Terms and conditions for Lupaus Health -verkkokauppa

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Peruutuksen sattuessa maksua ei palauteta, mutta se voidaan käyttää muihin Lupaus Health'n palveluihin erikseen sovitulla tavalla.

Tilatessasi oppaitamme huomioithan, että niiden kopioiminen, jakaminen, taloudellinen hyödyntäminen ja kaikenlainen julkaisemine on ehdottomasti kielletty.

REKISTERISELOSTE:

Rekisterin ylläpitäjä

• Lääkärikeskus Lupaus Oy/ Lupaus Health • Y-tunnus 2427542-0 • Pohjantie 169, 70940 Jännevirta

Rekisterin yhteyshenkilö

Ville Pöntynen, info(at)lupaushealth.fi

Rekisterin pitämisen peruste

• Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri • Lupauksen uutiskirje (sähköpostilista)

Rekisteriin liittyvät sivustot

• https://www.laakarikeskuslupaus.fi • https://www.lupaushealth.fi • https://holvi.com/shop/lklupaus/

Rekisterin tarkoitus

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen, sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta tai luennoilla ja tapahtumissa postituslistalle liittyneistä tai liitetyistä henkilöistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Henkilöille tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Henkilö hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Postituslistalle liittynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä. Henkilö saattaa olla mukana useammalla sähköpostilistalla, jonka johdosta viestejä ja materiaaleja saatetaan silti lähettää.

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivustojen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa oppaan, osallistuu koulutukseen, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, kilpailuihin tai arvontoihin.

Rekisterin suojaus

Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät.

Tarkastusoikeus

Suomarkkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Lupaus Health, Pohjantie 169, 70940 Jännevirta. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Lääkärikeskus Lupauksen asiakasrekisterin rekisteritietoja. Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Sähköiset kirjat, verkkovalmennukset, oppaat sekä uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Lisätietoja

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla info (at) lupaushealth.fi

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 21.11.2018

Merchant info

Lupaus Health -verkkokauppa

info@lupaushealth.fi
Business ID: 2427542-0
VAT ID: FI24275420