Privacy Policy for Uusiotuote.LBR.

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste. 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Linnéa Borealis Redivivus OY Postiosoite: Männistönkatu 7 as.25 08150 Lohja Puhelin: 040 1327613 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö Linnea Mattila Puhelin: 040 1327613 Sähköposti: linnea.mattila@gmail.com 3. Rekisterin nimi Linnéa Borealis Redivivus Oy:n markkinointirekisteri 4. TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolain (523/99) 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste. 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Linnéa Borealis Redivivus OY Postiosoite: Männistönkatu 7 as.25 08150 Lohja Puhelin: 040 1327613 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö Linnea Mattila Puhelin: 040 1327613 Sähköposti: linnea.mattila@gmail.com 3. Rekisterin nimi Linnéa Borealis Redivivus Oy:n markkinointirekisteri 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Henkilötietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on toimia asiakasrekisterinä. Rekisteri sisältää henkilötietoja niitä https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/-sivuston tilaustoiminnon kautta luovuttaneista luonnollisista henkilöistä ja yrityksiltä https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/stä. Tietoja kertyy asiakkaan syöttämien tietojen lisäksi tilauksista sekä tuotteiden että palveluiden tuottamisen vaatimista tiedoista. Henkilötietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa: • Asiakkaiden kontaktointiin asiakkaan itse syöttämien tietojen pohjalta • Asiakkuuden hoitamiseen: • Tilausten käsittelyyn • Myyntiin ja markkinointiin • Asiakassuhteen hallintaan https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/-sivuston palveluntarjoajana toimii Holvi.com 5. Rekisterin tietosisältö Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: • Etunimi, Sukunimi • Sähköpostiosoite • Postiosoite, Postinumero, • Puhelin • Yritys ja Y-tunnus • Yrityksen osoitetiedot • Toimitusosoite • Toimitustapa • Maksutapa • IP-osoite • Asiakkaan valitsemat tuotteet 6. Säännönmukaiset tietolähteet Tietoja ei hankita ulkopuolisista lähteistä vaan pääasiallinen tietolähde on asiakas itse. 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto Luovutamme henkilötietoja logistiikka-, verkkokauppa- ja maksupalveluyhteistyökumppaneillemme sekä tarvittaessa viranomaisille, jos Suomen laki niin edellyttää. 8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kerättyjä henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 9. Rekisterin periaatteet https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/ -sivuston kautta lähetetyt asiakastiedot ovat suojattuja https-protokollalla. ATK-järjestelmissä käyttöoikeuksia on rajoitettu ja käsiteltäviä tietoja käsittelee vain käyttöoikeuden omaavat henkilöt. Järjestelmät on suojattu salasanoin ja vahvoin tietoturvaominaisuuksin. 10. Tarkastusoikeus Rekisterissä olevalla asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen tarkistamista, oikaisua ja poistoa. Asiakkaalla on myös oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten. Pyyntö tulee esittää kirjallisesti kohdassa 2. mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjeitse kohdassa 1. mainittuun postiosoitteeseen (kuoreen merkintä: Tietosuojavastaavalle).11. Henkilötietojen säilytysaika Säilytämme tilauksen yhteydessä tulleita henkilötietoja niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoituksen toteuttamiseksi. Joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa säädettyjen velvollisuuksien, kuten kirjanpito, hoitamiseksi. 12. Evästeet https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/ -sivustolla käytetään ”evästeitä” sivuston käytön avustamiseksi. Evästeet ovat pieniä tietoyksikköjä, jotka verkkoselaimesi tallentaa omalle tietokoneellesi. Ne ovat tarpeellisia verkkosivustomme käyttämiseksi. Käytämme evästeitä ymmärtääksemme paremmin, kuinka verkkosivustoamme käytetään. Lisäksi evästeet selaamista. Evästeet auttavat meitä määrittelemään esimerkiksi, onko verkkosivustomme sivua jo katsottu. Evästeet voivat myös kertoa meille, oletko käynyt verkkosivustollamme aikaisemmin vai oletko uusi vierailija. Käyttämämme evästeet eivät tallenna henkilötietoja eivätkä muutoinkaan kerää henkilöä yksilöiviä tietoja. Jos et halua käyttää evästeitä, määrittele verkkoselaimesi poistamaan kaikki evästeet tietokoneesi kovalevyltä, estämään kaikki evästeet tai varoittamaan ennen evästeen tallentamista. Käyttämämme evästeet: 1. Google Analytics https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/-sivustolla käytetään Google Analyticsiä, joka on Google Inc:n (”Google”) verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics käyttää erityismuotoista ”evästettä” eli tekstitiedostoa, joka tallennetaan tietokoneellesi ja jonka avulla voidaan analysoida käyttäytymistäsi verkkosivustolla. Evästeen luomat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin, jossa niitä myös säilytetään. Google käyttää tätä tietoa puolestamme analysoidakseen verkkosivustomme käyttöä, muodostaakseen raportteja toiminnasta verkkosivustolla ja luodakseen verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluita verkkosivuston operaattorille. Selaimesi Google Analyticsille lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä minkään muun Googlen säilyttämän tiedon kanssa. Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta evästeen luomia verkkosivuston käyttöön liittyviä tietoja (mukaan lukien IP-osoitteesi) sekä käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla verkkoselaimeen lisäosan osoitteesta: https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en Löydät lisätietoa käyttöehdoista ja tietosuojasta seuraavista osoitteista: https://www.google.fi/intl/fi/policies/terms/?hl=fi https://www.google.fi/analytics/learn/privacy.html?hl=fi https://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy/ 2. Google2. Google AdWords https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/-sivustolla käytetään Google AdWordsia, joka on Googlen analyysipalvelu, ja tulosseurantaa, joka on osa Google AdWordsia. Se toimii näin: Kun näet Googlen esittämän mainoksen, Google AdWords tallentaa evästeen tulosten seuraamiseksi (“tulosseurantaeväste”) tietokoneesi kovalevylle. Tällaiset evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua eivätkä tee henkilökohtaista tunnistamista mahdolliseksi. Jos vierailet tietyillä verkkosivustomme sivuilla, me ja Google tunnistamme, että olet napsauttanut mainosta ja sinut on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle. Tulosseurantaevästeiden kautta saatua tietoa käytetään tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka hyödyntävät tulosseurantaa. Näiden tilastojen välityksellä voimme selvittää sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet Googlen esittämää mainosta ja menneet sivulle tulosseurantatunnisteen kautta. Käytämme Google Analyticsiä myös AdWords-tietojen ja kaikkien ”DoubleClick”-evästeiden analysointiin tilastollisissa tarkoituksissa. Jos et halua, että näin tehdään, voit poistaa analysoinnin käytöstä Mainosasetusten hallinnasta (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en).2. Google AdWords https://holvi.com/shop/LinneaBorealisRedivivus/-sivustolla käytetään Google AdWordsia, joka on Googlen analyysipalvelu, ja tulosseurantaa, joka on osa Google AdWordsia. Se toimii näin: Kun näet Googlen esittämän mainoksen, Google AdWords tallentaa evästeen tulosten seuraamiseksi (“tulosseurantaeväste”) tietokoneesi kovalevylle. Tällaiset evästeet vanhenevat 30 päivän kuluttua eivätkä tee henkilökohtaista tunnistamista mahdolliseksi. Jos vierailet tietyillä verkkosivustomme sivuilla, me ja Google tunnistamme, että olet napsauttanut mainosta ja sinut on uudelleenohjattu kyseiselle sivulle. Tulosseurantaevästeiden kautta saatua tietoa käytetään tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka hyödyntävät tulosseurantaa. Näiden tilastojen välityksellä voimme selvittää sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet Googlen esittämää mainosta ja menneet sivulle tulosseurantatunnisteen kautta. Käytämme Google Analyticsiä myös AdWords-tietojen ja kaikkien ”DoubleClick”-evästeiden analysointiin tilastollisissa tarkoituksissa. Jos et halua, että näin tehdään, voit poistaa analysoinnin käytöstä Mainosasetusten hallinnasta (https://www.google.com/settings/u/0/ads?hl=en).Tavoitamme Googlen uudelleenmarkkinointitoiminnolla käyttäjiä, jotka ovat jo käyneet verkkosivustollamme. Voimme esimerkiksi esittää mainontaa kohderyhmillemme, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitamme tai palveluitamme kohtaan. Lisäksi AdWords päättelee verkkosivustomme käyttäjien yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja ominaisuuksia perustuen käyttäjien käyttäytymiseen verkkosivustoilla Google-mainosverkostossa (”esitysverkosto”) edellisten 30 päivän aikana ja sisältöpohjaisen hakukoneen avulla. Tämän tiedon pohjalta AdWords etsii markkinointitarkoituksiin uusia asiakkaita, joiden mielenkiinnon kohteet ja luonteenpiirteet ovat samanlaisia sivustomme nykyisten käyttäjien kanssa. Kohderyhmään kohdistuva uudelleenmarkkinointi tapahtuu evästeiden, kuten Google Analytics -evästeiden ja Google DoubleClick -evästeiden, yhdistetystä käytöstä. Saat lisätietoa Google AdWordsin tietojen käyttöehdoista ja tietosuojasta osoitteesta https://www.google.fi/policies/technologies/ads/.

Merchant info

Uusiotuote.LBR.

linnea@pehmokoti.fi
Business ID: 0724678-3
VAT ID: FI07246783