Privacy Policy for A-Fit-4-U

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin nimi Asiakasrekisteri Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot A-Fit Coaching (2958178-5) Ristipellontie 6 c 56, 00390 Helsinki Yhteyshenkilö: Anu Peltokangas Puhelin 040 727 1949 Sähköposti: afit.peltokangas(at)gmail.com

YLEISTÄ: A-Fit Coaching on sitoutunut suojaamaan Asiakkaidensa yksityisyyttä sekä noudattamaan Suomen henkilötietolakia. Asiakkaan tiedot on Holvin laskutusohjelmassa ja mahdollisissa Asiakkaan ja A-Fit Coaching välisissä säilytetyissä sähköposteissa.

Mitä tietoja kerätään? Nimi sekä yhteystietoja kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tietojen lähde on Asiakas itse tai hänen lähiomainen, jos kyseessä on alaikäinen Asiakas.

Mihin tietoja käytetään? Henkilötietoja käytetään palveluiden ja tuotteiden laskutusprosessien hoitamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen. Emme luovuta Asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

Miten tietoja suojataan? Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asianmukaisesti tietoturvapalveluilla ja –käytännöillä. Tietoihin pääsy on rajoitettu vain A-Fit Coachgin palveluksessa oleville niille henkilöille, joilla on asianmukainen tarve ko. tietoon.

Mitkä ovat asiakkaan oikeudet? Asiakkaalla on oikeus tarkastaa A-Fit Coaching:n henkilörekistereissä olevat itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut.

Merchant info

A-Fit-4-U

afit.peltokangas@gmail.com
Business ID: 2958178-5
VAT ID: FI29581785