Privacy Policy for Hyvinvoinnin tuotteita ja palveluita.

wakeupbody.fi -verkkokauppa" toimitusehdot Fyysisten tuotteiden toimitus ja palautus: Hinta sisältää rahdin lähimpään postin noutopisteeseen. Postituspäivät ovat joka viikon maanantai tai torstai. Normaalihintaisten tuotteiden palautus tapahtuu ostajan kustannuksella ja palautettava raha voidaan käyttää kaupan muihin tuotteisiin. Ravinto- ja elämäntapavalmennus: Kirjalliset, ladattavat tuotteet toimitetaan suoraan maksun tapahduttua ostajan sähköpostiin. Tilatessasi huomioithan, että ladattavien tuotteiden kopioiminen, jakaminen, taloudellinen hyödyntäminen ja kaikenlainen julkaiseminen on ehdottomasti kielletty. Ladattavien tuotteiden mukana tuleva maksu henkilökohtaiseen, etänä tapahtuvaan tukipalveluun on käytettävä tuotekohtaisesti määritetyn ajan kuluessa. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja ne voidaan käyttää Sisko Kangas-Juvosen tuottamiin palveluihin tai edustamiin tuotteisiin. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. REKISTERISELOSTE: Rekisterin ylläpitäjä Sinofera Oy, WakeUpBody, WUB • Y-tunnus 084069-1 Museotie 10 86710 KÄRSÄMÄKI Rekisterin yhteyshenkilö Sisko Kangas-Juvonen Rekisterin pitämisen peruste • Henkilötietolain §19 mukainen asiakasrekisteri • Sinofera Oy, WakeUpBody, WUB (sähköpostilista) Rekisteriin liittyvät sivustot https://www.sinofera.fi https://www.wakeupbody.fi, https://wub.fi, https://holvi.com/shop/wakeupbody/ Rekisterin tarkoitus Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen, sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta tai luennoilla ja tapahtumissa postituslistalle liittyneistä tai liitetyistä henkilöistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin henkilöihin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon. Henkilöille tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Henkilö hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Rekisterin sisältö Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Fyysisten tuotteiden toimittamiseen tarvittavat (osoite ja puhelinnumero) Postituslistalle liittynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä. Henkilö saattaa olla mukana useammalla sähköpostilistalla, jonka johdosta viestejä ja materiaaleja saatetaan silti lähettää.

Henkilötietojen luovuttaminen Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta sivustojen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Rekisterin tietolähteet Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa oppaan, osallistuu koulutukseen, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, kilpailuihin tai arvontoihin. Rekisterin suojaus Rekisteriin sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettu käyttämään vain ennalta määrätyt yrityksen työntekijät. Tarkastusoikeus Suomarkkinointirekisterissä olevalla henkilöllä on henkilötietolain 26§ mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella Sinofera Oy Sisko Kangas-Juvonen, Museotie 10 86710 Kärsämäki. Tarkastuspyynnössä tulee olla maininta, että pyyntö koskee Sinofera Oy:n asiakasrekisterin rekisteritietoja. Yritys ei tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Jäsen voi muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan kaikkien myyntikirjeiden lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista. Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille Sähköiset kirjat, verkkovalmennukset, oppaat sekä uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Lisätietoja Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla sisko.kangas-juvonen(at)Sinofera.fi Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 14.5.2021

Merchant info

Hyvinvoinnin tuotteita ja palveluita.

sisko@wakeupbody.fi
Business ID: 0840696-1
VAT ID: FI0840696-1