Privacy Policy for Venner verkkokauppa

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ / VENNER   TIETOSUOJASELOSTE, HENKILÖTIETOLAKI (523/1999) 10§ JA 24 §, LAATIMISPÄIVÄ 1.8.2018

Rekisterin nimi: Vennerin asiakasrekisteri Rekisterin pitäjä Nimi: Venner Oy Osoite: PL 3 00351 HELSINKI Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Nimi: Emilia Järvinen Sähköpostiosoite: emilia@venner.fi

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, miten henkilötietojasi kerätään, käytetään ja jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksia osoitteesta Holvi verkkokaupastamme.    Kerättävät henkilötiedot  Kun vierailet Sivustolla, keräämme automaattisesti tietyt tiedot laitteestasi, mukaan lukien tiedot selaimesta, IP-osoitteesta, aikavyöhykkeestä ja joistakin laitteeseen asennetuista evästeistä. Lisäksi kun selaat Sivustoa, keräämme tietoja yksittäisistä verkkosivuista tai tuotteista, joita tarkastelet, mistä sivustot tai hakutermit viittaavat sivustoosi, sekä tietoja siitä, miten käytät sivustoa. Tällä viitataan automaattisesti kerättyihin tietoihin "Laitetiedot".    Keräämme laitteen tiedot seuraavilla tekniikoilla:        - Evästeet; ovat datatiedostoja, jotka asetetaan laitteeseen tai tietokoneeseen ja sisältävät usein nimettömän yksilöllisen tunnisteen.   - Lokitiedostot; sivustossa esiintyvät raidan toiminnot ja kerätyt tiedot, mukaan lukien IP-osoite, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja, viite- / poistumissivut ja päivämäärä-  ja aikatiedot.       - Verkkojäljitteet, tunnisteet ja pikselit ovat sähköisiä tiedostoja, joita käytetään tallentamaan tietoja sivuston selaamisesta.     

Lisäksi kun teet ostoksen tai yrität tehdä ostoksen sivuston kautta, keräämme sinusta seuraavia tietoja: nimesi, laskutusosoitteen, maksutietojen (mukaan lukien luottokortin numerot) ja sähköpostiosoitteen. Näitä tietoja kutsutaan nimellä Tilaustiedot.      Kun puhumme tämän tietosuojakäytännön Henkilökohtaisista tiedoista, puhumme sekä laiteinformaatiosta että tilaustiedoista.    Mihin käytämme henkilökohtaisia tietoja? Käytämme Tilaustietoja, joita keräämme yleensä sivuston kautta tehtyjen tilausten suorittamiseen (mukaan lukien maksutietojesi käsittely, toimitusten järjestäminen ja laskujen ja / tai tilausvahvistusten toimittaminen) sekä kommunikointiin kanssasi.  

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT    Jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotta voimme käyttää henkilötietojasi edellä kuvatulla tavalla. Näitä Shopify käyttää vahvistaakseen verkkokauppaamme. Voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi täällä:  https://www.shopify.com/legal/privacy.     Käytämme myös Google Analyticsia, jotta voimme ymmärtää, miten asiakkaamme käyttävät sivustoa - voit lukea lisätietoja siitä, miten Google käyttää henkilötietojasi täällä:  https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/  .  

Voit myös poistaa Google Analyticsin käytöstä täällä:  https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.      Voimme myös jakaa henkilötietosi noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja määräyksiä, vastataksemme haasteeseen, hakuehtoon tai muuhun lailliseen tietopyyntöön tai muutoin suojellaksemme oikeuksiamme.    ÄLÄ JÄLJITÄ -signaali  Huomaa, että emme muuta Sivuston tietojen keräämistä ja käytäntöjä, kun näemme Do Not Track -signaalin selaimestasi.      Sinulla on oikeus päästä ylläpitämiimme henkilökohtaisiin tietoihisi ja pyytää, että henkilötietojasi korjataan, päivitetään tai poistetaan. Jos haluat käyttää tätä oikeutta, ota yhteyttä alla oleviin yhteystietoihin. Huomaathan, että käsittelemme tietojasi, jotta voimme toimeenpanna sopimukset, joita meillä on kanssasi (esimerkiksi jos teet tilauksen Sivuston kautta). 

TIETOTURVALLISUUS   Kun annat tilauksen Sivuston kautta, ylläpidämme tilaustietoja tietueistasi, ellet ole pyytänyt meitä poistamaan näitä tietoja.     MUUTOKSET   Voimme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain, jotta heijastaisivat esimerkiksi käytäntöjemme muutoksia tai muita operatiivisia, oikeudellisia tai lainsäädännöllisiä syitä.      OTA MEIHIN YHTEYTTÄ   Lisätietoja yksityisyydensuojakäytännöistämme, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä olevien tietojen avulla: Yhteyshenkilö: Emilia Järvinen, Sähköposti: emilia@venner.fi Osoite: PL 3, 00350 Helsinki.

Merchant info

Venner verkkokauppa

tuulia@venner.fi
Business ID: 2911951-5
VAT ID: FI29119515