Privacy Policy for Paperkatti verkkokauppa

Tietosuoja Asiakasrekisteriimme kerätään vain tilauksen yhteydessä antamiasi tietoja, joita käsitellään alla olevan rekisteriselosteen mukaisesti. Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 § Rekisterinpitäjä: Askartelu-ja taidetarvike Paperkatti Oy Y-tunnus 2879439-1 Rekisteristä vastaava henkilö: Johanna Halme puh. +358 50 5550640 sähköposti: paperkatti@gmail.com Rekisterin nimi: Askartelu- ja taidetarvike Paperkatti Oy asiakasrekisteri Rekisterin pitämisen peruste: Henkilö on rekisteröitynyt Askartelu- ja taidetarvike Paperkatti Oy:n asiakkaaksi tai ostanut verkkokaupasta https://holvi.com/shop/paperkatti/ tuotteita. Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakasrekisteriä käytetään tilausten ja asiakassuhteiden hoitoon. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilörekisteri sisältää tiedot , jotka asiakas on luovuttanut tilauksensa yhteydessä: - Henkilön etu- ja sukunimi - Postiosoite - Puhelinnumero - Sähköpostiosoite - Tiedot tilatuista tuotteista, maksutapa ja toimitustapa Henkilötietojen luovuttaminen: - Toimittajille toimitusten yhteydessä - Maksujen välittäjille

Säännönmukaiset tietolähteet: Rekisteri sisältää vain henkilön itsensä tilauksen yhteydessä antamia tietoja. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset. Rekisteröityjen oikeudet: Asiakkaalla on oikeus tarkistaa hänestä rekisterissä pidetyt tiedot ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojensa korjaamista tai poistamista. Rekisterin suojaus: Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka myönnetään vain rekisteriä tämän rekisteriselosteen puitteissa käyttävälle henkilölle.

Merchant info

Paperkatti verkkokauppa

paperkatti@gmail.com
Business ID: 2879439-1
VAT ID: FI28794391