Privacy Policy for Jokelankylän Siivouskauppa

Rekisterinpitäjä Jokelankylän siivouskauppa Saaripuhdontie 32 85710 Parkkila

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten.

Henkilötietojasi kerätään perintärekisteriin, mikäli tilaat verkkokaupasta laskulla. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu. Tiedot säilytetään perintärekisterissä laskun maksamiseen saakka.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Tällöin henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot Ota yhteyttä sähköpostitse s.pakkila77@gmail.com Toimitamme kuukauden kuluessa sinulle tiedon siitä mitä henkilötietoja sinusta on kerätty Oikeus tietojen oikaisemiseen Mikäli sinulla on käyttäjätili, voit korjata virheelliset yhteystiedot kirjautumalla omalle tilillesi Muussa tapauksessa ota yhteyttä sähköpostitse s.pakkila77@gmail.com Oikeus tietojen poistamiseen ("Oikeus tulla unohdetuksi") Mikäli haluat että poistamme kaiken sinusta keräämämme tiedon, ota yhteytta s.pakkila77@gmail.com Huomioithan että myös käyttäjätilisi poistetaan Oikeus käsittelyn rajoittamiseen Oikeus vastustaa käsittelyä Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin ottamalla evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksissa Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Tietosuojavaltuutetun toimisto (https://www.tietosuoja.fi/)

Merchant info

Jokelankylän Siivouskauppa

s.pakkila77@gmail.com
Business ID: 2055338-2
VAT ID: 2055338-2