Privacy Policy for JIPPO Nettikauppa

Rekisteriseloste

Tällä sivulla kerromme miten henkilökohtaisia tietoja kerätään, käytetään tai jaetaan, kun vierailet tai teet ostoksia Jippo Ry:n hallinoimassa Holvin nettikaupassa. Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterin ylläpitäjä ja sen yhteystiedot

Jippo Ry, Jukolankatu 18B, 80160 Joensuu, Y-tunnus 1738165-5

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää sähköpostilla: toimisto@jippo.fi

Rekisteriasioista vastaava yhdistys

Jippo Ry

Rekisterin nimi

Jippo Ry:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus tai rekisterin käyttötarkoitus

Asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely.

Rekisterin tietosisältö

Mitä tietoja sinusta voidaan kerätä: -Nimi -Osoitetiedot (katuosoite, talon/rapun/huoneiston numero) -Postinumero ja postitoimipaikka -Sähköpostiosoite -Puhelinnumero -Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot -Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot -Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot -Kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet -Automaattisesti kerätyt tiedot istunnostasi sivustollamme, johon kuuluu mm.: IP-osoite, sijainti, käytössä oleva internet-selain, selaustiedot sivustollamme, hakusanat, joilla päädyit sivustollemme sekä referoidut sivustot, joilta päädyit sivustollemme Automaattisesti kerätyt tiedot saamme seuraavilla teknologioilla: -Evästeet, jotka selain tallentaa joko laitteeseesi tai tietokoneeseesi, lisätietoja evästeistä löydät täältä: http://www.allaboutcookies.org -Tagi- ja ”pikseli”-tiedostot, jotka kerää tietoa kuinka käytät sivustoamme (mm. millä sivuillamme vierailet, mihin aikaan ja minä päivänä, mistä ip-osoitteesta vierailet sivustollamme)

Mihin tietoja käytetään:

-Asiakkuuden ylläpitämiseen -Tilausten käsittelyyn, toimitukseen ja arkistointiin -Jippo Nettikaupan palveluiden kehittämiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen -Analytiikkaan -Kohdennettuun sisältöön ja markkinointiin -Väärinkäytösten estämiseen -Asiakaspalvelun parantamiseen Mille osapuolille tietoja voidaan jakaa: Jaamme tietojasi vain sellaisille kolmansille osapuolille, jotka noudattavat tietosuoja-asetuksia ja lakia. Tietosi jaetaan mahdollisesti mm. seuraavien osapuolien kanssa: -Google Analytics, käytämme Google Analytics-palvelua käyttäjätietojen ja liikenteen analysoimiseen (lisätietoja miten Google käyttää henkilötietoja: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ voit myös pudottaa itsesi pois Google Analytics-seurannasta täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout ) -Voimme jakaa tietojasi myös Facebookille, jotta voimme mainostaa Facebookissa kohdennettua sisältöä sinulle (voit pudottaa itsesi pois kohdennetusta facebook-markkinoinnista täältä: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads ) -Google AdWords, jota voimme käyttää hakusanamainontaan (voit pudottaa itsesi pois kohdennetusta AdWords -mainonnasta täältä: https://www.google.com/settings/ads/anonymous ) Tietojasi voidaan siirtää Euroopan ulkopuolelle, kuten Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Mikäli asut Euroopassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi, joita meillä sinusta on ja pyytää meitä muuttamaan, päivittämään tai poistamaan ne sopivilta osin. Mikäli haluat jotain näistä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan oma ilmoitus, Jippo nettikaupan tilausjärjestelmä sekä mahdolliset Suomen lain mukaiset asiakastietojen ostot ulkopuolisilta tahoilta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukitussa ja elektronisesti suojatussa tilassa. ATK-pohjainen järjestelmä säilytetään lukitussa tilassa, joka on suojattu palomuuri-, käyttäjätunnus- ja salasanasuojauksin.

Tietoja välitetään tarpeen mukaan sekä sisäisesti että ulkoisesti seuraaville ryhmille:

  • Niille yrityksen henkilöille, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä hoitamiseen.
  • Viranomaisille lain edellyttämällä tavalla (esimerkiksi sosiaali- ja veroviranomaisille)
  • Tilausten käsittelyn ja asiakassuhteen hoitamisen kannalta välttämättömille yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille (esim. tilausten maksamiseen ja toimittamiseen liittyvät tahot mm. Paytrail, Posti, Matkahuolto).

Rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään ainoastaan sellaiset rekisterinpitäjän ennalta määritellyt tekijät, joiden toimenkuvaan tietojen käsitteleminen kuuluu. Näitä henkilöitä sitoo salassapitovelvollisuus.

Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Rekisteröidyillä henkilöillä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä myös kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja allekirjoittaa. Tarkastuspyyntö tulee toimittaa rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.

Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on tehtävä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti. Tiedonkorjaamispyynnöt osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta sekä sukututkimusta varten. Kielto osoitetaan kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle yritykselle.

Force majeure

Jippo Ry. on vapautettu näiden ehtojen sisältämistä velvotteista ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisena tapahtumana voidaan pitää muun muassa tulipaloa, hirmumyrskyä, tulvaa, sabotaasia, rahaliikenteen ja yleisen liikenteen keskeytystä, suurta haittaa aiheuttavaa onnettomuutta, viranomaisten toimenpiteitä, säädettyä tai muutettua lakia tai työmarkkinaristiriitaa.

Riitatapaukset

Mahdolliset riitatapaukset käsitellään käräjäoikeudessa. Eiköhän kuitenkin pysytä ihan sovussa ja nautita elämästä!

Merchant info

JIPPO Nettikauppa

jouni.turunen@jippo.fi
Business ID: 1738165-5
VAT ID: FI17381655