Privacy Policy for Usvainenjärvi

Rekisterinpitäjä:

Rekisterin pitäjä on Usvainenjärvi (Y-tunnus: 2949599-1 )

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö on Tiina Silomäki

Vaasantie 1566/37 39700 Parkano 050 3644833 tiina.silomaki@gmail.com

Rekisterin nimi:

Usvainenjärven verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoitus on Usvainenjärven asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Henkilötietoja käsitellään tilauksen, laskutuksen, asiakkaan yhteydenottojen, asioinnin, asiakaskyselyiden, palveluiden kehittämisen, markkinoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmannelle osapuolelle, eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Usvainenjärvi voi kuitenkin luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallentuu seuraavat tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista. Asiakkailta kerätään tarkoituksen mukaiset tiedot tilausten käsittelyä ja lähettämistä varten.

Rekisterin suojaus

Usvaisenjärven asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Järjestelmän tietoihin pääsee ainoastaan Usavaisenjärven perustaja. Näiden lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttäjää sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain perusteella tarkastusoikeus hänestä tallennetuihin tietoihin. Usvaisenjärven asiakasrekisteriin. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisena osoitteeseen: tiina.silomaki@gmail.com. Usvainenjärvi vastaa kirjallisesti esitettyihin tietojen tarkastuspyyntöihin kirjattuna kirjeenä 3 kuukauden sisällä tarkastuspyynnön esittämisestä.

Merchant info

Usvainenjärvi